Nieuwe (vernieuwde) Beter Bijles site!

Voor bestellingen van een Leer- en Oefenboek van Beter Bijles, voor informatie over school, voor handige tips en uitleg, voor gratis oefenmateriaal: u vindt het allemaal op onze nieuwe site beter-bijles.nl

De nieuwe site staat online en u kunt onze Leer- en Oefenboeken (momenteel voor groep 7 en groep 8) direct bestellen of gratis (!) oefenmateriaal downloaden. De site is nog niet helemaal af; we zijn druk bezig om veel uitleg, tips & tricks en belangrijke informatie voor u toe te voegen. Blijf onze site dus in de gaten houden. Of nog beter: als u zich abonneert op onze nieuwsbrief dan houden wij u op de hoogte van allerlei zaken waar u echt iets aan heeft.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief door in de footer van onze site uw naam en e-mailadres in te vullen. U vindt de footer onder aan elke pagina van de site.

Een hartelijke groet en welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s