BELANGRIJK: Cito oefenen met verantwoord materiaal

Begin januari en aan het eind van het schooljaar krijgt de leerling van groep 7 een voorlopig schooladvies voor de middelbare school. Goed oefenen met gedegen lesmateriaal is dan ook een ‘must’.

Alle leerlingen van groep 8 krijgen eind januari hun definitieve schooladvies. Dit advies kan lager zijn dan verwacht, maar kan met een goede score op de Cito Eindtoets (of de IEP-toets, Route 8- of BOOM-toets) in april nog naar boven worden bijgesteld. Ook in dat geval is veel oefenen met het beste materiaal van groot belang.

Wij hebben voor uw kind in groep 7 of groep 8 een goed Leer- en Oefenboek klaar staan. Zowel in het boek voor groep 7 2020-2021 (135 blz.) als het boek voor groep 8 2020-2021 (192 blz) worden de onderdelen begrijpend lezen, rekenen, spelling, taal en studievaardigheden uitgelegd en kan uw kind oefenen met ruim voldoende opdrachten op Cito-niveau. De boeken van Beter Bijles behoren al jarenlang tot het beste lesmateriaal (ook gebruikt door scholen) en onze reputatie op dit gebied is meer dan uitstekend.

Leer- en Oefenboeken Groep 7 en Groep 8

Alle boeken zijn geschreven op een voor uw kind duidelijke en begrijpelijke manier, zodat zij ook zelfstandig aan het werk kunnen.

U kunt het Leer- en Oefenboek groep 7 2020-2021 of het Leer- en Oefenboek groep 8 2020-2021 bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

Leer- en Oefenboek groep 7 € 72,50

Leer- en Oefenboek groep 8 € 78,50

Na het invullen van uw naam, uw adresgegevens maakt u het bedrag over op rekeningnummer NL67ABNA 0601265688, t.n.v. P. Meijer, Amsterdam. Het boek ontvangt u dan de volgende dag met PostNL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s