Citotoets Oefenboeken groep 7 en groep 8 – 2017/2018

Oefenen voor de Citotoets en de LOVS-toetsen van 2017-2018. Elk kind kan béter: door een duidelijke uitleg en veel oefenen met opgaven op het juiste niveau gaan de prestaties omhoog. Want verantwoord en gericht oefenen op de vraagstelling van de Cito zorgt voor meer zelfvertrouwen en betere resultaten. Kijk niet verder, u heeft het beste boek gevonden!

Het Citotoets Oefenboek van Beter Bijles (185 pagina’s) is het beste boek ter voorbereiding op alle toetsen van groep 8. Dit zeggen veel tevreden ouders en ook basisscholen, die vorig schooljaar hun leerlingen met het materiaal van Beter Bijles optimaal hebben voorbereid.

Bevindingen van ouders kunt u lezen in de reacties onder dit bericht.

 

Schermafbeelding 2017-09-10 om 15.45.42

Taal en rekenen

Spelling: 53 pagina’s met uitleg en oefeningen

Grammatica: 10 pagina’s met uitleg en oefeningen                                                     (Redekundig- en Taalkundig ontleden, Hoofdzin en Bijzin, Interpunctie)

Begrijpend Lezen: 40 pagina’s uitleg, stappenplannen, teksten en opdrachten        (Werken met teksten en vragen: tekstbegrip, schrijven, foutenteksten en gatenteksten)

Studievaardigheden: 32 pagina’s met uitleg en oefeningen                                              (Werken met Tabellen en Grafieken, Diagrammen, Schema’s, Opzoekvaardigheden, Kaarten en kaartgebruik)

Rekenen: ruim 60 pagina’s uitleg, handige tips&tricks en oefenopgaven. (Getallen, Verhoudingen , Meten en meetkunde , Verbanden)

Alle opdrachten en oefeningen in onze boeken zijn op Cito-niveau, zodat uw kind optimaal wordt voorbereid op de vragen zoals het Cito deze stelt in de toetsen van het leerlingvolgsysteem, de entreetoets en de Cito-Eindtoets.

U kunt het nieuwe, zeer complete Leer- en Oefenboek voor groep 8 hier bestellen. U ontvangt dan de nieuwste versie 2017/2018.

Het Entreetoets Leer- en Oefenboek bereidt uw kind voor op onder andere de belangrijke Cito (lovs)-toetsen van januari en natuurlijk op de Entreetoets van groep 7. Naast een zeer complete uitleg van de theorie van begrijpend lezen, rekenen, taal en studievaardigheden vindt u ruim voldoende opgaven om deze theorie in praktijk te brengen. Alle opgaven zijn op Cito-niveau, zodat uw kind precies weet wat hij of zij kan verwachten op de Cito-toetsen.

Schermafbeelding 2017-09-10 om 15.45.53

 

Advertenties

Een Reactie op “Citotoets Oefenboeken groep 7 en groep 8 – 2017/2018

 1. Reacties van ouders:

  Overigens mijn dank voor uw werk. De oefeningen hebben mijn oudste (dyslectische) kind erg geholpen / meer vertrouwen gegeven bij het maken van haar Cito eindtoets en uiteindelijk voor zover ik kan beoordelen erg bijgedragen aan een positiever zelfbeeld. Vriendelijke groet, Willem de Boer

  Een eye-opener. Ik had al eerder jouw fantastische boeken over entreetoets en citotoets in handen gekregen. Na het lezen van deze boeken kreeg ik een goed gevoel hierover en daarom koos ik ook voor winter’s cool. Ik heb dus het gevoel dat je zeker kwaliteit biedt maar natuurlijk is succes afhankelijk van meerdere factoren bijvoorbeeld tijd. Hoe vroeg of laat heb je de goede bijlesleraar gevonden? Hoe lang is je zoektocht geweest en tegen die tijd hoe gemotiveerd is je kind nog? Daarnaast blijft bijles, bijles. Het voegt iets toe aan de basis die op school wordt gelegd, maar hoe goed is die basis (gezien in relatie met de beschikbare tijd)? Hoeveel kan je nog uit het kind halen? Met mijn kind ging het nooit slecht op school maar het frustreert als je ziet dat er meer uit gehaald kan worden en het niet gebeurt! Ik heb ooit een artikel gelezen over de vele charlatans die er zijn in de bijleswereld, die mening deel ik inmiddels. Gelukkig laat Beter Bijles een hele andere kant van het verhaal zien. Heel positief! Groeten, Candida

  Beste Beter Bijles, Ik heb de oefen syllabus inmiddels ontvangen. Dank daarvoor.Een fijn boek om mee te werken! Fijn dat jullie bestaan! Met vriendelijke groeten, G. Felker

  Even een berichtje. Vind je boeken geweldig!!
  Mijn dochter heeft geweldig gescoord dank zij de oefeningen.
  Gr moniek

  Beste Peter, hartelijk dank voor het versturen van de syllabus.
  Het is een prima aanvulling bij het oefenen van de cito vooral de heldere en eenvoudige uitleg is erg prettig en helpt bij het maken van een plan van aanpak.
  Zeker bij mijn zoon die dyslectisch is.
  We zijn er al druk in bezig
  Maar ook later blijft het denk ik een nuttig hulpmiddel
  veel dank hiervoor
  met vriendelijke groet
  Yvonne Blommen

  Hallo Peter, Ik wilde je bedanken voor het Citoboek. Ik was er al zeker van overtuigd dat ik een goede aankoop heb gedaan. Als ik er aan denk volgend jaar zal ik de score van mijn zoon doorgeven. Hij had al een geweldige score op zijn entreetoets, maar het boek zal zeker helpen om lekker te oefenen en nog beter te scoren! Een vriendelijke groet, Monique van Schayk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s