Summer’S Cool in september

In september organiseren wij op veler verzoek weer Summer’S Cool.

Schermafbeelding 2013-07-03 om 16.11.34

Summer’S Cool biedt een uitgelezen kans om uw kind bij te laten spijkeren en te zorgen dat hij of zij met voldoende kennis en zelfvertrouwen verder kan met het nieuwe schooljaar. Summer’S Cool vindt plaats op vier zaterdagen: 7, 14, 21 en 28 september 2014.

Summer’S Cool is bedoeld voor leerlingen die net zijn begonnen aan groep 8 maar nog niet alle basiskennis van groep 7 onder de knie hebben. Groep 7 is het belangrijkste jaar van de basisschool en in deze groep wordt de basis gelegd voor de toekomst. Een goed begrip van de basis van begrijpend lezen, spelling, rekenen en studievaardigheden is eveneens een voorwaarde om straks de CITO-toets met een goed resultaat te kunnen maken.

Het doel van Summer’S Cool is tweeledig:

1. Aan de hand van een duidelijke uitleg, relevante oefeningen en stappenplannen zorgen wij ervoor dat uw kind voldoende begrip van de basiskennis heeft om de toets goed te kunnen maken. Uiteraard zullen wij ook alle benodigde ‘tips and tricks’ bespreken en aanreiken.

2. Wij creëren inzicht door aan de hand van typische CITO-vragen uit te leggen waarom drie van de vier antwoorden onjuist zijn. Elk jaar komen in de Cito-toets dezelfde soort vragen voor. Het vinden van het juiste antwoord is uiteraard belangrijk, maar – zoals is gebleken – wordt het juiste antwoord beter en sneller gevonden wanneer de leerling kan interpreteren waarom de drie overige antwoorden onjuist zijn.

De lessen op de vier zaterdagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Uiteraard worden alle onderdelen van de CITO-toets intensief behandeld, maar aan de hand van het resultaat van een door de leerling vooraf gemaakte instaptoets wordt vooral specifiek aandacht gegeven aan de zwakke punten. Lessen worden dus op maat gegeven.

Wilt u vast een indruk krijgen van Summer’S Cool? Bezoek dan onze Facebook pagina: http://www.facebook.com/beterbijlesU kunt uw kind eventueel aanmelden voor Summer’S Cool door ons een e-mail te sturen, met daarin vermeld uw naam, adresgegevens en telefoonnummer(s). U ontvangt dan direct een bevestiging van inschrijving.

Wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier: Informatie Summer’S Cool en stuur ons een e-mail met als onderwerp ‘Summer school’ en uw adresgegevens. U ontvangt dan onze brochure.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s