Oefenboek voor de Cito-toets 2015

Leer- en Oefenboek groep 8

Het Oefenboek voor de Cito-toets 2015 is leverbaar! Zoals u van ons gewend bent is ook deze versie weer overcompleet: een zeer duidelijke uitleg van alle theorie die de leerling moet beheersen voor de (nieuwe) Cito-toets van 2014 en heel veel opgaven om deze theorie in praktijk te brengen.

Vorig jaar werd ons Oefenboek voor de Cito-toets verkozen tot het beste boek ter voorbereiding op de Cito-toets van groep 8. Wij hebben er vertrouwen in dat ook dit jaar ons boek weer in de prijzen zal vallen.

Problemen met begrijpend lezen, spelling, rekenen of studievaardigheden? Met de uitleg en oefeningen in dit boek worden deze opgelost. Vind je het lastig om een som uit een verhaal te halen? Wil je nu eindelijk eens weten welk stappenplan je moet gebruiken om tekstvragen goed te kunnen beantwoorden? Onvoldoende aandacht in de klas of leerproblemen die blijven aanhouden? Is de uitslag van de entreetoets tegengevallen?

De leerstrategieën in het Oefenboek voor de Cito-toets leiden tot inzicht in sommen en teksten. Uiteindelijk hangt een goede prestatie op een toets af van een een goede uitleg en van oefeningen die aansluiten op hetgeen op de feitelijke Cito-toets wordt gevraagd. En juist daarin onderscheidt het Oefenboek van Beter Bijles zich van ander materiaal: onze opgaven bevatten géén onzinantwoorden, maar zijn gemaakt naar analogie van de opgaven uit de Cito-toets, zodat uw kind precies weet wat hij of zij kan verwachten. Het verschil met ander materiaal is dat de oefenboeken van Beter Bijles een goed resultaat opleveren.

Heeft het zin om te oefenen voor de Cito-toets? Niet als je alleen oefent met oude Cito-opgaven, want dan bestaat het risico op een piekprestatie. Maar het heeft zeer zeker wél zin wanneer eerst de basis goed wordt uitgelegd, zodat uw kind begrijpt hoe je een tekst of rekensommen moet aanpakken; ons boek biedt die basis. Vervolgens oefenen met het juiste oefenmateriaal zorgt voor betere resultaten.

Onze boeken worden ook gebruikt door basisscholen en remedial teachers. Kies ook voor zekerheid en bestel nu de beste voorbereiding op de Cito-toets 2014 (171 pagina’s). Via deze link komt u op onze Beter Bijles site, waar u het boek kunt bestellen: http://www.beter-bijles.nl/oefenboeken.php

6 Reacties op “Oefenboek voor de Cito-toets 2015

 1. Beste heer Meijer,

  Wil even laten weten super blij te zijn met het boek. We hebben afgelopen 2- weken de eerste 2 hoofdstukken gedaan, ook dus werkwoordspelling. Onze dochter is deze week begonnen met de jaarlijkse school cito, die altijd in januari en juni plaatsvindt. Ze heeft nu, dankzij uw boek, voor haar cito werkwoordspelling een I=A score gehaald. We zijn super blij. Onze dochter krijgt gelijk meer zelfvertrouwen. Zo fijn. Heel erg bedankt. Hopelijk lukt dit volgend jaar ook met cito eind toets.

  Binnenkort ga ik ook het boek begrijpend lezen bij u bestellen. Hier schort het nl nogal aan op school, net als woordenschat. Pas in groep 7 is de school begonnen met woordenschat cito. Tja en dan is de score V.

  Heel erg bedankt.

  Vr.gr. Mw. M. H.

 2. Beste Hr. Peter Meijer,

  Ik heb in December dit boek bij u aangeschaft voor mijn dochter en ik wil u mede delen dat ik hier een grote steun aan heb gehad om haar voor te bereiden op de Cito Toets.

  Ze was uitgerekend op 535 en heeft 542 gehaald.

  Met vriendelijke groeten

  Hans

 3. Beste Peter,

  Ik wil jullie even laten weten dat onze dochter, mede dankzij jullie oefenboek, met een verwachte cito eindscore van 524 nu uiteindelijk (na veel oefenen) 537 heeft gehaald voor haar Cito eindscore.

  Hartelijke groet,
  Brigit H

 4. Beste heer Meijer, ik wil graag het leer en oefenboek 2014 voor groep 8 bestellen maar als ik klik op de link zie ik een andere cover, namelijk “Oefenboek Citotoets 8”. Kunt u mij zeggen of het over hetzelfde boek gaat? Vriendelijke groeten. Alejandra Alvarez

  • Geachte mevrouw Alvarez,
   Het betreft hier inderdaad gewoon het laatste en nieuwste Oefenboek voor de Cito-toets 2014. Wij verkopen alleen deze laatste versie. Het plaatje op de site dat u ziet, is inderdaad nog een oude afbeelding; het boek dat u geleverd krijgt is echter het nieuwste boek.
   Beter Bijles, Peter Meijer

   • Hartstikke bedankt voor uw snelle reactie. Ik zal het boek bestellen. M.v.g.
    Alejandra Alvarez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s