Beter Bijles Oefenboeken, voor particulieren en scholen

De Beter-Bijles oefenboeken gaan als warme broodjes over de toonbank. Logisch, want het zijn goede boeken, overvol met oefenstof in juist die vakken die ook door het Cito bevraagd worden. Uiteraard wordt in de boeken ook de theorie van alle onderdelen grondig en duidelijk uitgelegd.

Oefenboeken Beter Bijles

Onze oefenboeken zijn bedoeld voor particulieren. Voor ouders die samen met hun kind willen oefenen of die hun kinderen hierin zelfstandig laten werken. Dit kan zijn omdat onderdelen van vakken nog niet helemaal beheerst worden of omdat het kind over de hele linie nog wat extra oefening en uitleg nodig heeft.

Voor particulieren is het niet mogelijk om schoolboeken aan te schaffen via een schoolleverancier of educatieve uitgeverij, tenzij ze bereid zijn èn de handleiding en een minimum aantal van vijf leerboeken per schooljaar aan te schaffen.  Voor vijf vakken (de vakgebieden die allemaal wèl in onze oefenboeken staan) zou dit een uiterst kostbare aangelegenheid worden. Niet voor niets dat ouders zo blij zijn met de Beter-Bijles boeken! Voor 75 euro hebben ze nu immers alle oefenstof en uitleg in één boek!

Ook scholen en commerciële bijlesbureaus hebben onze boeken ontdekt. En net als de uitgeverijen en schoolleveranciers, vragen wij aan hen een minimum afname van vijf boeken. Met deze vijf boeken kan de school jaren vooruit en vrijelijk kopiëren voor al haar leerlingen.

Voor de meeste scholen er professionele bijlesinstituten is dit geen enkel probleem. Er blijken echter ook scholen en bijlesinstituten te zijn die deze minimum afname proberen te omzeilen. Als wij van een school of bijlesbureau een betaling voor één boek krijgen, wijzen we in een e-mail nògmaals op ons verkoopbeleid in deze en storten het bedrag direct terug op de rekening van de besteller. Uitermate verbazend is het dan ook om een dag later van iemand anders van dezelfde school of een ouder van de school alsnog een bestelling te krijgen voor één boek …. Probeert die school nu werkelijk ons een rad voor ogen te draaien en haar zin door te drukken via een particulier? Voor die scholen hebben we een prima advies: schrijf je eigen oefenboek, want goedkoper kun je het niet krijgen. Wij begrijpen dat dit geen eenvoudige opgave zal zijn: het schrijven van het beste oefenboek vereist immers veel tijd …  Dit is de tijd die wij er al in hebben gestoken.

Voor alle anderen geldt: de oefenboeken zijn net in herdruk geweest en vanaf dit moment volop te koop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s