Het nut van bijles

Een tamelijk boute opmerking om het basisonderwijs in Nederland slecht te noemen, maar het geeft wel de tendens aan. De vraag naar bijlessen ter voorbereiding op entree- of Cito-toets neemt steeds meer toe en dat heeft natuurlijk wel een oorzaak. Blijkbaar slaagt de basisschool er onvoldoende in om enerzijds voldoende kwaliteit te bieden en anderzijds het vertrouwen van ouders te winnen. Vandaag stond hierover een artikel in het Algemeen Dagblad:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s